Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnost.nl


  Live paragnost-lijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live paragnost-lijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Salina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina. Ik leer zoveel van jou. Jij bent mijn steunpilaar. Hoop jou snel te kunnen spreken er is iets gebeurt wat je voorspelt hebt.




Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina.

Ik heb grote bewondering voor jouw en ben zo dankbaar dat ik jou heb. Je veroordeelt nooit en begrijpt mij steeds. Je houdt mij spiegeltjes voor en stelt kritische vragen die mij doen nadenken.
Wat je voorspelt komt ook uit.

Dankje dat jij er bent voor mij.

Groetjes.




Ervaring van M met paragnost Salina   Ervaring van M met paragnost Salina   Ervaring van M geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Dit is een recensie waar ik echt graag de tijd voor wou nemen, om Salina echt even de credits te geven die ze echt verdiend. Niet alleen komen haar voorspellingen ALTIJD uit maar dan ook echt ALTIJD, maar ze is ook echt een schat van een vrouw die je ook altijd het beste gunt. Je voelt aan Salina dat ze het echt met je meent. Ze heeft altijd veel geduld met mij en hoe vaak ik ook hetzelfde vraag ze is altijd erg geduldig met mij. Haar voorspellingen zijn altijd raak, leuk of niet. Het komt altijd uit. Zo ook dus nu weer een voorspelling die ze had gedaan die ik gisteren bevestigd had gekregen. Superblij hiermee. Ze neemt ook waar wat er gaande is rondom je heen. Zo heb ik een keer echt vol verbazing gezeten toen ze zei dat ze thee rook en ja dat klopte, want voordat ik Salina ging bellen, had ik een kopje thee op. Zo kan ik doorgaan met voorbeelden. Ik blijf altijd vol verbazing luisteren naar wat ze te melden heeft en hoe goed ze de energie op kan pikken. Dank je wel hiervoor. Je bent voor mij een zuivere mooie ster die altijd haar liefde laat schijnen. Bless you lieve Salin.




Ervaring van Badje met paragnost Salina   Ervaring van Badje met paragnost Salina   Ervaring van Badje geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  ONGELOOFLIJK Salina.

Ik belde je voor mijn ziek paardje, en ondanks dat de dierenarts eerst niet wist wat er was, is hetgeen jij voelde uiteindelijk bevestigd door de dierenarts. Heel sterk weer van je. Jij kan alles met je zuivere sterke voelsprieten. Zoals je aanvoelde is het ook goed gekomen, helemaal zoals je zei.

DANK JE WEL.
Liefs .




Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. met paragnost Salina   Ervaring van E. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina. Jij bent een pareltje dat meer in het licht mag gezet worden. Naast het feit dat jouw voorspellingen uit komen, ben je ook geduldig en help je mij door mijn moeilijke processen heen. Jij bent alle sterren waard.

Groetjes en veel liefs.




Ervaring van L met paragnost Salina   Ervaring van L met paragnost Salina   Ervaring van L geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Weer twee voorspellingen uitgekomen van je. Je bent echt zo goed. Dank je wel skattie. Piep.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Het werd 16:30u, dan 18:30u. geen nieuws, dus dacht helaas heeft ze geen gelijk. Om 19:00u kreeg mijn dochter dan toch telf dat ze is aangenomen. Je zag het wel degelijk juist. Ik hoop je snel te spreken over een nieuwe bezorgdheid.
Dankje voor je zijn.
P.




Ervaring van Patricia met paragnost Salina   Ervaring van Patricia met paragnost Salina   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Je zag het heel goed in de kaarten. Ik heb bericht gekregen over iemand die overleden is, en dat letterlijk op de zelfde dag dat ik je belde. Kan niks anders zeggen dan dat je echt de max bent Salina. Liefs, je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Raak weer. Je zag een zwangerschap liggen in de kaarten van iemand in mijn omgeving. Net gebeld door een vriendin die zwanger is. Goed gezien lieverd. Je bent en blijft mijn engeltje. Dikke kus F.




Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina.

Hoop jou snel te spreken. Er is zoveel gebeurd. Heb jou zoveel te vertellen. Een voorspelling is ook uit gekomen.

Lieve groeten
M.




Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina.

Ook deze keer is jouw voorspelling uitgekomen.
Toen je j, zijn situatie beschreef kon ik het niet geloven. Na maanden van geduld nam hij mij in vertrouwen. En ja hoor wat je zei klopt.

Dankje voor jouw geduld met mij.

Groetjes M.




Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My met paragnost Salina   Ervaring van My geplaatst op 28 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Je zei al dat het niet goed lag met het werk. Nu inderdaad de bevestiging gekregen. andere banen zoekende sinds een maand. Je bent echt top. voor mij een kei en een schat ben je. Thanks lieverd voor je steun en voor de rake voorspellingen. Veel liefs, Dopje.




Ervaring van Dopje met paragnost Salina   Ervaring van Dopje met paragnost Salina   Ervaring van Dopje geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina.

Ik belde jou gisteren op met vele vragen.
Ik kon mijnverhaal hemaal kwijt bij jou zonder dat je oordeelde. Je gaf me spiegeltjes aan en liet me nadenken over de gevolgen van wat ik wou doen.
Ik had daar heel veel aan en zag in.
Jij bent mijn vertrouwenspersoon en een krak in je vak

Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Super fijne dame, zeer goed bij het invoelen van een foto, een echt toppertje.




Ervaring van AC met paragnost Salina   Ervaring van AC met paragnost Salina   Ervaring van AC geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina is mijn allergrootste top favoriet, in haar heb ik echt vertrouwen. Ze heeft me al vaak minder goed nieuws gebracht en kreeg telkens gelijk. Nu zegt ze dat het goed gaat komen en o wat hoop ik dat ze gelijk krijgt. Als het zover is laat ik hier zeker iets achter maar ze is eerlijk, zuiver, puur, lief. Ze is de beste.




Ervaring van h met paragnost Salina   Ervaring van h met paragnost Salina   Ervaring van h geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve, lieve Salina

Ik kan alleen maar bevestigingen wat er in de andere getuigenisen staat. Je bent een toppertje.
Heel zuiver en lief. Eerlijk en oprecht.

Dikke knuf j.




Ervaring van J met paragnost Salina   Ervaring van J met paragnost Salina   Ervaring van J geplaatst op 19 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Wat jij zei heeft die persoon letterlijk gezegd helemaal gelijk gehad Salin. Dank je wel voor je geduld met mij. Liefs zenuwpijntje.




Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Waauw Salina wat ben je goed.
Voorspellingen komen uit en daar naast help je mij door een moeilijke periode heen.

Liefs L.




Ervaring van Lieve met paragnost Salina   Ervaring van Lieve met paragnost Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  SALINA.

4 jaar geleden zei je dat mijn ex niet bij die man waar ze toen zwanger van was bleef. Ik geloofde het toen niet. Nu moet ik jou gelijk geven. Ook andere voorspellingen zijn al uit gekomen.

Ik vind jou de max en blijf je bellen omdat ik me keer op keer gesteund en begrepen voel.


Groetjes K.




Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met paragnost Salina   Ervaring van loes met paragnost Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Werkelijk de liefste en zuiverste medium die ik spreek. Jij hebt niet alleen een zuivere gave, je hebt het ook altijd goed. Maar ook echt altijd. Ik vind het altijd echt super om met je te praten. Je blijft wat je zegt of dat nu goed nieuws is of niet. Altijd oprecht op een lieve zuivere manier en je hebt ook echt een mooi hart. Daarom mijn lieve Salin wil ik je een dikke knuffel sturen voor wat jij doet en voor hoe je het doet. Dank je wel Salin vanuit het diepste van mijn hart.
Heel veel liefs, tot gauw weer lieverd. Pieppiep.




Ervaring van pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van pieppiep geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  En ja hoor net voor 2021 kwamen er twee voorspellingen uit. Je bent echt mijn topper. Dikke knuffel van mij. Pieppiep.




Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem met paragnost Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salin, je zag iets in de kaartjes wat in gisteren bevestigd heb gekregen.toen ik het hoorde dacht ik gelijk aan jou. Je bent echt mijn topper maar dat weet je. Hele dikke knuffel en fijne jaarwisseling. Pieppiep.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Geen idee waarom ik jou uitkoos, maar toeval bestaat niet, dus was even spannend om te wachten op je antwoord, maar wat heb je in een paar zinnen de situatie perfect omschreven, mijn complimenten.
Ben nu vooral benieuwd naar de verrassing die naar mij toe komt.




Ervaring van Chantal met paragnost Salina   Ervaring van Chantal met paragnost Salina   Ervaring van Chantal geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina, wil je bij deze hartelijke bedanken voor al je inzichten die je mij heb gegeven. Het was een fanatisch gesprek je zat zo op het goede spoor het klopte allemaal. Je was duidelijk en direct op een hele prettige manier. Je waarnemingen zijn zo goed je bent een echte topper in alles wat je ziet en voelt. Salina je bent echt een aanrader, je bent meer dan alleen een medium. Liefs I.




Ervaring van ik met paragnost Salina   Ervaring van ik met paragnost Salina   Ervaring van ik geplaatst op 10 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina,

Jij bent mijn vertrouwenspersoon. Je brengt me keer op keer dicht bij mezelf. Helpt me met inzichten zodat ik de juiste dingen doe. Ook jouw voorspellingen komen uit

Groetjes.




Ervaring van L met paragnost Salina   Ervaring van L met paragnost Salina   Ervaring van L geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Mijn lieve Salina, gewoon goed.Je had het gewoon goed gezien in de kaarten. Je zag een verhuizing liggen en dat is inderdaad het geval. Echt super goed van je. Je bent echt een kanjer, echt mijn kanjer. Een hele dikke knuffel voor jou lieve Salin. Je grootste fan :)).




Ervaring van Salinafannetje met paragnost Salina   Ervaring van Salinafannetje met paragnost Salina   Ervaring van Salinafannetje geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Vorige week een gesprek gehad met Salina en ben zo fijn geholpen. Ik heb nu handvatten waar ik iets mee kan. Zij had het zo bij het goede eind ongelofelijk gewoon. Ik ben er super blij mee en heb nu meer rust en weet waar ik weer sta en wat ik eraan kan doen. Super bedankt hier voor. Groetjes L.




Ervaring van l met paragnost Salina   Ervaring van l met paragnost Salina   Ervaring van l geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Ik spreek Salina de laatste tijd regelmatig en wil even een bericht achterlaten voor haar. Het is een super lieve vrouw die de dingen meegeeft op een rustige maar overtuigende manier. Hierdoor krijg ik weer vertrouwen dat het goed gaat komen tussen mij en mijn liefde. Ook geeft ze goede tips mee. Dank je wel Salina en tot heel gauw weer. Ik ga kijken voor een boksbal ;-) liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met paragnost Salina   Ervaring van l met paragnost Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Jij bent echt mijn engeltje Salina
Ben jou echt dankbaar voor alles.
Een hele dikke knuffel.
Pieppiep.




Ervaring van Pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van Pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van Pieppiep geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Zeer aangename persoon met aangename stem. Salina heeft mij een jaar of iets langer geleden dingen voorspeld die ook zijn uitgekomen. Zaken waar jezelf geen vat op hebt, zoals een dikke winst met een kansspel. De andere dingen die ze nu voorspelt komen dus ook uit. Bedankt Salina.




Ervaring van Chris met paragnost Salina   Ervaring van Chris met paragnost Salina   Ervaring van Chris geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salin, en je hebt weer gelijk gehad. In een week tijd 2 dingen uitgekomen. Ongelooflijk hoe gedetailleerd en juist je het hebt.
Je bent mijn steun en toeverlaat en jij spiegelt mij op een fijne manier. Je bent voor mij mijn topper. Dikke knuffel, F.




Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  salina, ik was gisteren behoorlijk van mijn pad en belde uit wanhoop. Het gesprek met jou heeft veel veranderd. Je was aardig en begripvol, maar ik was onder de indruk wat je me via de kaarten kon vertellen. Het klopte gewoon en je hebt me daarmee vertrouwen gegeven. Ik wil je daarvoor bedanken en tegen anderen zou ik willen zeggen als je problemen hebt, bel salina want het werkt echt.




Ervaring van lieve met paragnost Salina   Ervaring van lieve met paragnost Salina   Ervaring van lieve geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnost.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden