Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnost.nl


  Live paragnost-lijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live paragnost-lijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, jij bent heel goed je weet precies wat de antwoorden zijn. Een compliment Nina en nog bedankt. Voor jouw steun groetjes Rina.




Ervaring van rina met paragnost Nina   Ervaring van rina met paragnost Nina   Ervaring van rina geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet hoe je het doet. Maar je bent echt fantastisch. Bedankt om er vandaag voor mij te zijn. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik geloof 1000% in je.




Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Yellow, onbeschrijfelijk hoe uniek en sterk jij bent in wat je doet. Je hebt me door een hele strijd heen geholpen met steeds de juiste inzichten en tools die nodig waren, ongeacht wat het thema was. Keer op keer was je er ook op het juiste moment alsof je zelfs dat kon aanvoelen. Ik ben echt sprakeloos en heb alleen maar heel veel respect voor wie je bent, wat je doet en voor wat je met andere wilt delen. Je hebt een enorme sterke unieke gave om zonder enige info onmiddellijk tot de clue van het verhaal te komen, tot op hetgene er echt speelt en niet enkel wat lijkt. Je weet dat er soms momenten zijn aan de telefoon dat ik aan je inzichten twijfel, omdat het te goed lijkt of ik het helemaal niet kan plaatsen. Maar op 3 maanden tijd heb ik je al iedere keer moeten terug bellen dat je toch gelijk hebt gekregen.
Geen woorden om jou correct te omschrijven. Iedereen die een eerlijke consult wil waar je alleen maar van kan groeien en kracht uit kan halen, moet gewoon naar jou bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs van een tweeling.




Ervaring van Annoniem. met paragnost Yellow   Ervaring van Annoniem. met paragnost Yellow   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met paragnost Gazali   Ervaring van Yvette met paragnost Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Fijne sterke energie een fijne reading gehad met duidelijke antwoorden. Bedankt. Liefs Romina.




Ervaring van Romina met paragnost Johannes   Ervaring van Romina met paragnost Johannes   Ervaring van Romina geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen.




Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Desiree met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met paragnost Annicka   Ervaring van S met paragnost Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hophe
  Ervaring met paragnost Hophe
  Bedankt hophe je bent een topper echt de moeite waard om te bellen spreek je gauw weer.




Ervaring van Wendie met paragnost Hophe   Ervaring van Wendie met paragnost Hophe   Ervaring van Wendie geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost QuinyQueen
  Ervaring met paragnost QuinyQueen
  Beste QuinyQueen, hierbij je eerste recentie. Je zat erg goed, helaas verbrak de verbinding. Ik zal je zeker terugbellen. Je blijft goed basic (niet zweverig). Je luistert en legt goed uit, groet M.




Ervaring van anoniem met paragnost QuinyQueen   Ervaring van anoniem met paragnost QuinyQueen   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Lieve Jennifer, wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen. Was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk/financien zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen.Hij was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk en financieen zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met paragnost MathildaNili   Ervaring van J. met paragnost MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy blijft bij wat ze ziet, duidelijk, snel,aardig, houd je niet onnodig lang aan de lijn, ik hoop dat het gaat gebeuren zodat ik verder kan.




Ervaring van Y met paragnost Sissy   Ervaring van Y met paragnost Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.




Ervaring van A met paragnost Monique   Ervaring van A met paragnost Monique   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met paragnost Sharida   Ervaring van manuithetverleden met paragnost Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Hallo lieverd, zojuist een heel erg fijn gesprek gehad en je begreep mij volkomen. Ik ga afwachten of je voorspellingen gaan uitkomen. Bedankt en ik bel je in de toekomst nog eens op. liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Maja   Ervaring van Anoniem met paragnost Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Zeer toffe dame, voelt de dingen zeer goed aan. Zeker de moeite om te bellen.




Ervaring van A. met paragnost Noura   Ervaring van A. met paragnost Noura   Ervaring van A. geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.




Ervaring van Kristl met paragnost Romyna   Ervaring van Kristl met paragnost Romyna   Ervaring van Kristl geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Hele leuke vrouw om mee te praten. Ze ziet de dingen ook goed en hoop dat haar voorspellingen ook uit komen dat laat ik dan nog weten. Een aanrader.




Ervaring van Laurens met paragnost Maja   Ervaring van Laurens met paragnost Maja   Ervaring van Laurens geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M met paragnost Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, ik heb u vanmiddag gesproken en de verbinding verbrak nog eenmaal u heeft mij een paar dagen geleden gezegd dat het probleem of irritatie met broer en zus over geld familie opgelost zou worden. Na een gesprek lijkt dit inderdaad zo te zijn. U voorspelling klopt.




Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hallo, ik ben zo blij dat ik je even gesproken heb. Je had gelijk over dat ze weggaat. Het geeft mij een goed gevoel dat je mij zoveel rust geeft. xxxx.




Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda kwam met zoveel informatie dit keer. Vorige keren was zo ook altijd concreet en is ook uitgekomen maar ditmaal zoveel details.
Dank je wel.




Ervaring van Ki met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ki met paragnost MathildaNili   Ervaring van Ki geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Lieve schat, ik heb vooral 1 woord: WAUW.
Ongelooflijk hoe jij kunt invoelen.
Direct, snel, volledig. Alle personen kloppen van A tot Z. Stukje toekomst erbij en uitleg zielsverbinding. Na 1 gesprek met jou is alles duidelijk. Een topper ben je. Dikke xxx.




Ervaring van A.AB met paragnost Stephanie   Ervaring van A.AB met paragnost Stephanie   Ervaring van A.AB geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique vandaag gesproken. Goed gesprek gehad. Ze geeft je een datum voor de voorspellingen en schetst de situatie en mijn gevoelens heel correct zonder al te veel te vragen. Heel blij haar gesproken te hebben. Zal haar zeker nog een keer bellen.




Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Dankjewel om me in mijn kracht te helpen.
Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Beau   Ervaring van Inge met paragnost Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Lieve Oceana,
Bedankt voor het mooie consult , ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met paragnost Oceana   Ervaring van L met paragnost Oceana   Ervaring van L geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank je wel Dirk, jou bericht heeft mij heel erg geholpen,we zullen elkaar nog mailen als de nood weer nabij is. Groetjes R en S.




Ervaring van R en S met paragnost Dirk   Ervaring van R en S met paragnost Dirk   Ervaring van R en S geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali,

Dankjewel voor je top consult, ik stelde je een vraag en je zat meteen raak.
Je wist dingen te benoemen wat je niet kon weten. Daarnaast heb je humor, ik heb echt genoten van ons gesprek. Ik wens dat je nog veel mensen mag helpen met je gave en je mooie ziel.




Ervaring van Caroline met paragnost Gazali   Ervaring van Caroline met paragnost Gazali   Ervaring van Caroline geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hophe
  Ervaring met paragnost Hophe
  Dag Hophe, jouw voorspelling was zo hard uitgekomen en ik ben er superblij mee. Je weet wel met die collega.




Ervaring van D met paragnost Hophe   Ervaring van D met paragnost Hophe   Ervaring van D geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Af en toe bel ik Sissy, steeds voor het zelfde. En ik vind haar een fantastisch persoon om mee te praten. Ze houdt je ook niet langer aan de lijn dan nodig is en geeft gewoon het antwoord dat je nodig hebt, zonder te veel blabla er rond.
Ook de manier hoe ze het brengt vind ik helemaal top. Voor mij behoord ze mee bij 1 van de meest fijne mensen die je hier maar kunt spreken.




Ervaring van Joyce met paragnost Sissy   Ervaring van Joyce met paragnost Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau,

Toch altijd leuk jou te spreken.
Hoe meer ik hem in parkeren zet zoals jij zij, hoe vlugger hij naar 2 Vitesse gaat.

Groetjes cadeau.




Ervaring van Rita met paragnost Beau   Ervaring van Rita met paragnost Beau   Ervaring van Rita geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Van een collegaatje liefs.




Ervaring van Vanes met paragnost Sara   Ervaring van Vanes met paragnost Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnost.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden