reviews spirituele live paragnost

REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE PARAGNOSTEN

Integere live paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele live paragnosten schrijven.

Hoi Johannes, ik heb je gisterenavond gesproken. Je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Je bent een echte aanrader, bedankt voor je eerlijkheid.

Review van 5   live geplaatst door Maria voor live paragnost Johannes ( Contact overledenen - Helderziend - Sociaal invoelend )

spirituele live paragnost Sid
Sid
Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK. Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.

Review van 5   live geplaatst door Tess voor live paragnost Sid ( Spirituele coach - Paranormaal begaafd - Magnetiseur )

spirituele live paragnost Han
Han
Han dank voor het fijne en heldere gesprek, we vielen helaas uit de lucht. Hoop dat het uit gaat komen en er weer wat meer plezier in het werk komt.

Review van 5   live geplaatst door Anne voor live paragnost Han ( Engelenkaarten - Intuitief - Luisterend oor )
Erkan is echt een van de allerbeste op deze lijn my favoo number 1 laatste tijden vaak gebeld, vandaag 1,5u gesproken hahah! omdat ik teleurgesteld was en erkan wist mij weer gerust te stellen met juiste info die ook nog eens kloppen en waar zijn! Verteld alles goed in details en sommige dingen zijn ook al uitgekomen echt een topper ben je Zoek je een Betrouwbaar Medium die geen sprookjes verteld maar waarheid een een luisterend oor! Dan moet je erkan zeker bellen spijt zul je zeker niet krijgen! Cansin! xx A

Review van 5   live geplaatst door AS voor live paragnost Erkan ( Helderwetend - Lenormand kaarten - Contact overledenen )
Hallo marlijn Heb u 2x gebeld omdat het verhaal nog niet te einde was. Maar humor hebt u zeker !! En zeer duidelijk in u antwoorden en uitspraken wat ik het liefste heb. Gr Rita

Review van 5   live geplaatst door Rita voor live paragnoste Merlijn ( Helderziend - Intuitief - Sociaal invoelend )
Lieve lieve Daisy, Ik voel mij altijd gehoord bij je, je reikt mij ontzettend veel dingen aan en daar voor ben ik je dankbaar. Ook mag ik af en toe voor jou invoelen, wat later wat ik in je verhalen hoor ook uit zijn gekomen. Dat geeft voor mij ook meer zelfvertrouwen, nogmaals mijn dank. Laatste keer dat ik je aan de lijn had, had je zelf ook erg moeilijk. Hartverscheurend en ik wilde je op dat moment zo’n dikke knuffel geven. ( in gedachten deed ik dat) je bent lief en rustig als persoon en dat vind ik zelf erg prettig. Lieve daisy je bent voor mij een topper op de lijn. Ga zo door. Liefs Anneke

Review van 5   live geplaatst door Anneke voor live paragnoste Daisy ( Heldervoelend - Kaartleggen - Pendelen )
Bedankt voor het mooie gesprek. Alles klopte. Nu kan ik de gebeurtenissen van afgelopen tijd, een plekje geven. En kan beginnen met verwerking en de adviezen gaan volgen voor de verwerking. Liefde overwint boosheid en onrecht, zoals u gezegd heeft.

Review van 3   live geplaatst door Zulaika voor live paragnoste Merlijn ( Medium - Helderziend - Helderwetend )
Dank voor het leuke gesprek. Mijn minuten waren op. :)

Review van 5   live geplaatst door X voor live paragnoste Mayela ( Medium - Kaartleggen - Gidscontact )
Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen. Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J

Review van 4   live geplaatst door Josephine voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Laila, fijn je gesproken te hebben. Je hebt me ontzettend goed geholpen en zoveel is nu duidelijk voor mij. Je voelde het zo juist aan dat ik nu zekerheid heb. Mensen Laila is een aanrader. Top

Review van 5   live geplaatst door Nancy voor live paragnoste Laila ( Medium - Pendelen - Shamballa )
Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!

Review van 5   live geplaatst door Zusanne voor live paragnoste Merlijn ( Medium - Helderziend - Helderwetend )

spirituele live paragnost Han
Han
Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.

Review van 5   live geplaatst door EE voor live paragnost Han ( Heldervoelend - Engelenkaarten - Helderwetend )
Zeer goed en zuiver consult. Geeft adviezen mee waar je wat mee kan. Duidelijk en komt snel tot de kern 5 sterren waard. Gr A

Review van 5   live geplaatst door A voor live paragnoste Merlijn ( Helderziend - Intuitief - Sociaal invoelend )
Zeer vriendelijke vrouw die zeer goed kan aanvoelen en die naar de kern gaat. Aanraden.

Review van 5   live geplaatst door Roos voor live paragnoste Kali ( Helderwetend - Intuitief - Gidscontact )
Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.

Review van 5   live geplaatst door Ano voor live paragnoste Mina ( Lenormand kaarten - Heldervoelend - Intuitief )
Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb. Elke keer komen haar voorspellingen uit. Geen vraag is te gek. Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt . Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves . Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .

Review van 5   live geplaatst door H voor live paragnoste Patries ( Medium - Reikimaster - Kaartleggen )
Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.

Review van 5   live geplaatst door Jennifer voor live paragnoste Lobke ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Intuitief )
Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.

Review van 5   live geplaatst door Madelein voor live paragnoste Olga ( Heldervoelend - Spirituele coach - Lenormand kaarten )
Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen. Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs

Review van 5   live geplaatst door Lieselot voor live paragnoste Samantha ( Lenormand kaarten - Luisterend oor - Paranormaal advies )

spirituele live paragnoste Bo
Bo
Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.

Review van 4   live geplaatst door Saskia voor live paragnoste Bo ( Medium - Lenormand kaarten - Spiritueel advies )
Lieve Morgane, pracht mens, dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb er vertrouwen in. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel Morgane.

Review van 5   live geplaatst door Tess voor live paragnoste Morgane ( Paragnost - Lenormand kaarten - Kaartleggen )
Lieve Morgane, hartelijk dank voor de kaartlegging, ik ben zo benieuwd of alles werkelijk uitkomt, maar voorlopig ziet alles er positief uit. Ik hoop je over een tijd een belletje te geven met goed nieuws. Warme groet

Review van 4   live geplaatst door Roos voor live paragnoste Morgane ( Paragnost - Lenormand kaarten - Kaartleggen )
Dag Malie, dank voor de steun, de eerlijkheid, u bent een gouden vrouw. Ik zal zeker trachten minder onzeker te zijn met uw wijze raadgevingen zal me dat wel lukken. Na met u gepraat te hebben voel ik mij veel beter, dank u van harte lieve Malie.

Review van 4   live geplaatst door Marjorie voor live paragnoste Malie ( Heldervoelend - Lichtkennis - Intuitief )
Yourah, altijd nadat ik je gesproken heb, vind ik altijd de rust weer terug. Ik hoop dat je nog lang op de lijn blijft. Je bent een medium met een warm hart

Review van 5   live geplaatst door Ray voor live paragnoste Yuorah ( Heldervoelend - Spiritueel advies - Tarotkaarten )
Je hebt me weer hoop gegeven in heel moeilijke tijden, je raad en je optimisme brachten me er bovenop. Nu je voorspelling ook is uitgekomen, ben je natuurlijk helemaal TOP. Bedankt Yuorah.

Review van 5   live geplaatst door Paulina voor live paragnoste Yuorah ( Heldervoelend - Spiritueel advies - Tarotkaarten )
Beste Aurora, jij bent erg goed. Voor iedereen de moeite waard om te bellen. Weet waar ze het over heeft en draait er niet omheen.

Review van 4   live geplaatst door Vanessa voor live paragnoste Aurora ( Medium - Lichtkennis - Beschermengel )
Karen is altijd duidelijk en legt me alles stap per stap uit. Ik kan Karen aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Karen, je bent een warme paragnost.

Review van 4   live geplaatst door Noa voor live paragnoste Karen ( Lenormand kaarten - Intuitief - Invoelend )
Lieve Annick, met jouw fijne stem en heldere voorspellingen maak jij het allemaal wat overzichtelijker en duidelijker voor mij.

Review van 4   live geplaatst door Jada voor live paragnoste Annick ( Kaartleggen - Handoplegging - Heldervoelend )
Jack, je zag heel duidelijk hoe de situatie is en je haalde ook details aan die ik je helemaal niet vertelde, maar het klopt helemaal.

Review van 5   live geplaatst door Chantal voor live paragnoste Jack ( Medium - Spiritueel advies - Kaartleggen )
John is kort maar krachtig, vertelt wat hij ziet en niks meer of minder. Zeer duidelijk, werkelijk een top paragnost. Liefs Z

Review van 5   live geplaatst door Zoe voor live paragnost John ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
Hallo lieve Caroline, Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven, je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop. Wat ik zo mooi aan je vind, is je oprechtheid, zuiverheid en de tijd die je neemt om te antwoorden. Van daaruit komt alles helder en duidelijk over. Warme groet

Review van 5   live geplaatst door Fleur voor live paragnoste Caroline ( Heldervoelend - Helderziend - Helderwetend )
Hoi Thaiis Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt altijd weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb. Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven. Dikke knuffel A

Review van 5   live geplaatst door Anna voor live paragnoste Thaiis ( Relatiecoach - Hoogsensitief - Lenormand kaarten )
Aurora is duidelijk, krachtig en to the point in het consult. Je weet gelijk waar je aan toe bent en het klopt allemaal wat ze voelt en ziet. Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op staat. Dankjewel Aurora, Liefs J

Review van 4   live geplaatst door Janette voor live paragnoste Aurora ( Medium - Lichtkennis - Beschermengel )
Adora Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent. Ik wil je hierbij bijzonder bedanken. Zo fijn hoe goed jij kan invoelen. Je bent echt een medium van waarde Groeten M

Review van 4   live geplaatst door Marianne voor live paragnoste Adora ( Medium - Gidscontact - Contact overledenen )
Lili, Keer op keer zit jij goed, je ziet het snel en geeft mij altijd weer een beter gevoel. Ik ben erg blij en tevreden over je. Tot snel weer - M

Review van 4   live geplaatst door Mieke voor live paragnoste Lili ( Lenormand kaarten - Astroloog - Orakelkaarten )
Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen. Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd. Liefs Sharida

Review van 5   live geplaatst door Sharida voor live paragnoste Monique ( Tarotkaarten - Pendelen - Zigeunerkaarten )
Lieve Morgane, je bent een zeer aangenaam medium, weet veel te vertellen en echte kennis is wel te merken. Was echt een top en aangenaam gesprek Zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen. Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd. Groet G

Review van 5   live geplaatst door Gert voor live paragnoste Morgane ( Paragnost - Lenormand kaarten - Kaartleggen )
Liefste John Dank je dat je altijd klaar staat voor mij . Vind het fijn praten met je en kom dan weer tot rust. Ik bel zeker terug.

Review van 4   live geplaatst door Ray voor live paragnost John ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
Beste loesje Steeds als ik je weer lastig val weet je mij te kalmeren. Ben een stuk rustiger. Ik negeer nu alles en geloof ook dat alles reuze mee zal vallen. Zal nooit iemand onderschatten maar ik geloof wel in je woorden dat zij me niks kan doen en me ook met rust zal laten. Tot snel liefs R

Review van 5   live geplaatst door R voor live paragnoste Louisa ( Contact overledenen - Paranormaal begaafd - Intuitief )
Lieve Caroline, Jouw reading was spot on, je doorzag de situatie op liefdesvlak en gaf aan vertrouwen te houden. Ik voelde mij bij jou gehoord en volledig begrepen. Nogmaals dank voor jouw mooie reading. Zodra er veranderingen zijn laat ik jou dit uiteraard weten. Heel veel liefs,

Review van 5   live geplaatst door Anoniem voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Dank Lobke,nogmaals! Zoals je vertelde, het is uitgekomen :-))

Review van 5   live geplaatst door M voor live paragnoste Lobke ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Intuitief )
Lieve Morgane, ik ben echt fan van jou. Duidelijk en doelgerichte antwoorden, tot spoedig meid.

Review van 5   live geplaatst door Nina voor live paragnoste Morgane ( Paragnost - Lenormand kaarten - Kaartleggen )
Ik spreek al een tijdje regelmatig met Aylin. ik heb wat moeite met vertrouwen houden hier en daar, is vandaag gebleken dat iets wat ze al vaker vertelt wederom echt klopt. Heel fijn, dank je voor al je licht en helderheid!

Review van 5   live geplaatst door Paas ei voor live paragnoste Aylin ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
Zeer professioneel medium. Behandelt vragen vanuit de kern en geeft zicht op stappen naar oplossingen. Goede aanrader.

Review van 5   live geplaatst door Johan voor live paragnoste Malube Angel ( Medium - Lichtkennis - Droomanalyse )

spirituele live paragnost Sid
Sid
Lieve Sid. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. De manier hoe je details kunt meegeven zoals een persoon beschrijven of bepaalde situaties is spot on. Je blijft altijd consistent in je antwoorden over de situaties waar ik mee inzit. Jij hebt een unieke gave en ik bel je zeker nog. Een dikke aanrader.

Review van 4   live geplaatst door Feline voor live paragnost Sid ( Medium - Spirituele coach - Heldervoelend )
Wat een fijn en Duidelijk gesprek dank je wel


Review van 5   live geplaatst door E voor live paragnoste Remon ( Chakrareading - Hoogsensitief - Raadgever )
Zeer goed medium. Vraag niets aan informatie dan leeftijd en namen. En dan komt het een beschrijving die je in de situatie volledig zult kunnen plaatsen. Op zeer betrouwbare wijze gaat Wendy te werk. Ze is echt een aanrader.

Review van 5   live geplaatst door Jelle voor live paragnoste Wendy ( Medium - Lenormand kaarten - Gidscontact )
Wat een ontzettend lieve man hij is heel duidelijk, begripvol en een goed luisterend oor. Had nog wel uren kunnen doorpraten Zeker een aanrader en tot de volgende.

Review van 5   live geplaatst door Els voor live paragnost Gazali ( Medium - Sjamaan - Kaartleggen )
Thaiis, na enkele anderen gebeld te hebben, geeft u mij het fijnste gevoel, waarvoor dank. Je zegt waar het op staat, al kan dit zowel positief als negatief uitvallen. Eerlijkheid gewoon, WAUW ! Ik heb er vertrouwen in en hoop oprecht dat dit loopt zoals verwacht. Loslaten kan ik en wil ik nog niet, zoals je aangaf en is ook nog niet aan de orde. Ik hou je op de hoogte. Veel liefs M en M

Review van 5   live geplaatst door M & M voor live paragnoste Thaiis ( Hoogsensitief - Intuitief - Luisterend oor )
Heb meerdere keren een fantastisch consult gehad met helderziende Odette. Odette heeft het keer op keer bij het juiste eind. Odette gaf me duidelijkheid en toekomstinzichten die nu uitkomen.

Review van 5   live geplaatst door Priscillia voor live paragnoste Odette ( Helderziend - Heldervoelend - Lenormand kaarten )
Nogmaals bedankt lieve Anouk. Onze gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs

Review van 5   live geplaatst door Cynthia voor live paragnoste Anouk ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Relatiecoach )
Zo wat is Andwello een top medium zeg. Ik bel Dennis regelmatig, wat is hij lief, maar ook o zo goed in zijn werk. Zoals hij zegt, neemt zijn werk serieus en ik merk ook echt dat hij het vanuit zijn hart doet, hij is echt met een mooie gave geboren. Andwello voelde al snel aan dat er wat blokkades op mij zaten, zonder dat ik wat gezegd had. Hij zei tegen me, zijn kernwoorden, heb vertrouwen in het proces, geloof erin en blijf positief er zullen deuren voor jou open gaan. En wat denk je, ja juist binnen 1 week, zijn diverse deuren al voor me open gegaan, qua mijn werk en ook zo nog andere dingen. En jaaaa dan wauw, wauw en nog eens wauw. Ik kan alleen maar zeggen lieve mensen, ervaar t zelf en je gaat t zien. Meer dan ontelbare sterren waard. Liefs s.

Review van 5   live geplaatst door Suzanne voor live paragnost Andwello Dennis ( Medium - Sjamaan - Helderziend )
Lieve Gunter, ik ben je zo dankbaar voor jouw liefdevolle steun in dit zware proces! Ik hoop toch zo dat wat jij ziet : dat mijn lieve eikelvspoedig zijn liefde aan mij laat zien en wij steeds meer naar elkaar toe gaan groeien , zich openbaart. Ik laat het je weten als het zover is!.Liefdevolle groet!

Review van 5   live geplaatst door J voor live paragnost Gunter ( Pendelen - Contact overledenen - Invoelend )
Wat een vriendelijke en rustige man. Heel acuraat met het invoelen, de waarheid is altijd simpel. En zo is ook precies deze man. Precies wat ik nodig had. Heel onrustig gebeld maar als 1 van de weinige waarbij ik voel dat het echt heel zuiver is, opgelucht opgehangen. Super bedankt

Review van 5   live geplaatst door D. voor live paragnoste Merlijn ( Helderziend - Intuitief - Sociaal invoelend )
Hele lieve vrouw, heel uitgebreid vertelt ze over de vragen die je hebt maar ook over dingen waar je nog niet had nagedacht. En niet geheel onbelangrijk, het klopt en het komt uit! Dank je wel voor je geruststelling weer :) .

Review van 5   live geplaatst door N voor live paragnoste Arwen ( Lenormand kaarten - Intuitief - Invoelend )
Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Alles wat je zegt is uitgekomen en je adviezen zijn zeer waardevol. Dank je wel lieve Lobke.

Review van 5   live geplaatst door Chanel voor live paragnoste Lobke ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Intuitief )
Vriendelijke en aangename vrouw. De reading was zéér goed.

Review van 4   live geplaatst door Kiran voor live paragnoste Esterella ( Engelen - Medium - Gidscontact )
Lieve Olga. De gesprekken met jou zijn zo fijn en vertrouwd jou steun is zoveel waard, het helpt mij en geeft positieve energie. Af en toe gewoon even gezellig lachen maar ook de serieuze gesprekken jij begrijpt mij als geen ander jou steun is vaak goud waard. Liefs NY

Review van 5   live geplaatst door NY voor live paragnoste Olga ( Heldervoelend - Spirituele coach - Lenormand kaarten )
Ik heb je laatst gesproken en je gaf mee hele mooie voorspelling mee. Ook vroeg je of deze man naar het buitenland moest. De volgende dag kreeg ik een bericht van hem dat hij inderdaad in het buitenland was. Ik vertrouw dat de rest ook uit komt. Lieve groet .

Review van 5   live geplaatst door Butterfly voor live paragnoste Esterella ( Engelen - Medium - Gidscontact )
Wat ben jij een zuiver mens.


Review van 5   live geplaatst door Latoya voor live paragnoste Aurora ( Medium - Lichtkennis - Beschermengel )
Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika

Review van 5   live geplaatst door Malika voor live paragnoste Anouk ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Relatiecoach )
Caroline is in één woord geweldig!!


Review van 5   live geplaatst door Anoniem voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Je bent een super lieve vrouw je hebt me goeie tips gegeven waar ik mee aan de slag ga en heel goed gesprek geweest ik ga jou op de Hoogte houden bel je snel weer

Review van 5   live geplaatst door Patricia voor live paragnoste Daisy ( Heldervoelend - Kaartleggen - Pendelen )
Dank je wel, je hebt veel juist informatie gegeven over het verleden van A. en van ons. Ben benieuwd naar de toekomst. Dank je wel dat je mij weer in mijn kracht zet. Xx

Review van 5   live geplaatst door Schorpioen voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Lieve, lieve Daisy, Wat hebben we weer even genoten van onze gesprek. Mooie dingen gezien die staan te gebeuren die we mee gaan nemen het nieuwe jaar in met veel positiviteit. Ik zal opnieuw een recentie plaatsen als we wat verder in de tijd staan. Dank je wel Daisy, je bent een heerlijk mens om mee te praten! Liefs and love for you.

Review van 5   live geplaatst door Carmen voor live paragnoste Daisy ( Heldervoelend - Kaartleggen - Pendelen )
Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.

Review van 5   live geplaatst door Bert voor live paragnoste Lady-Ly ( Heldervoelend - Helderhorend - Raadgever )
Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E

Review van 4   live geplaatst door Eveline voor live paragnost John ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
Bedankt lief bijzonder mens


Review van 5   live geplaatst door Earlybird voor live paragnost Romeo ( Spiritueel advies - Sociaal invoelend - Invoelend )
Lieve Alena, Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt! Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken! Dankjewel!

Review van 5   live geplaatst door S voor live paragnoste Alena ( Spiritueel advies - Intuitief - Orakelkaarten )
Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.

Review van 5   live geplaatst door Gina voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum

Review van 5   live geplaatst door Happy Girl voor live paragnoste Sara ( Lenormand kaarten - Invoelend - Intuitief )
als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij. Dankjewel

Review van 5   live geplaatst door E voor live paragnoste Sharida ( Medium - Heldervoelend - Helderhorend )
Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara

Review van 5   live geplaatst door Sara voor live paragnoste Oceana ( Lenormand kaarten - Gidscontact - Luisterend oor )
Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett, Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.

Review van 4   live geplaatst door Lieselot voor live paragnoste Jeannet ( Heldervoelend - Helderwetend - Tarotkaarten )
Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E

Review van 4   live geplaatst door Els voor live paragnoste Karlien ( Medium - Helderwetend - Heldervoelend )

spirituele live paragnoste Jos
Jos
Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S

Review van 5   live geplaatst door Stefanie voor live paragnoste Jos ( Heldervoelend - Invoelend - Helderziend )
Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.

Review van 5   live geplaatst door Paul voor live paragnoste Mari Elena ( Helderwetend - Spirituele coach - Medium )
Hi Merlijn, Hartelijk dank voor je reading. Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent! Top!

Review van 5   live geplaatst door K voor live paragnoste Merlijn ( Medium - Helderziend - Helderwetend )
Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M

Review van 4   live geplaatst door Mireille voor live paragnost Johan ( Lenormand kaarten - Intuitief - Invoelend )
Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J

Review van 4   live geplaatst door Jeanette voor live paragnoste Shar ( Helderwetend - Lenormand kaarten - Invoelend )
Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen. Dankjewel lieve caroline

Review van 5   live geplaatst door Anoniem voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Isha, dank!


Review van 5   live geplaatst door Sfinx voor live paragnoste Isha ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw! Dank u wel!

Review van 5   live geplaatst door S voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Olga is een rots in de branding. Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven. Jij bent rechtvaardig . top.

Review van 4   live geplaatst door Margit voor live paragnoste Olga ( Heldervoelend - Spirituele coach - Lenormand kaarten )
Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!

Review van 5   live geplaatst door D. voor live paragnoste Louisa ( Medium - Contact overledenen - Hoogsensitief )
Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt. Een dikke brasa van mij.

Review van 5   live geplaatst door F. voor live paragnoste Gladys ( Spiritueel advies - Heldervoelend - Helderziend )
Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem voor live paragnoste Anouk ( Heldervoelend - Lenormand kaarten - Relatiecoach )
Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .

Review van 5   live geplaatst door J voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Lieve Caroline, Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen. Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.

Review van 3   live geplaatst door A voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i

Review van 5   live geplaatst door I voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk. Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven. Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft. Ik blijf zeker rechtop staan!! Lieve groet,

Review van 5   live geplaatst door Leuke naam en mooie vraagstelling voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Caroline werkt snel en is een wijze vrouw. Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.

Review van 5   live geplaatst door Jannie voor live paragnoste Caroline ( Medium - Heldervoelend - Toekomst voorspellen )
Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M


Review van 5   live geplaatst door Margret voor live paragnoste Aylin ( Medium - Helderziend - Heldervoelend )
In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!

Review van 5   live geplaatst door Ineke voor live paragnoste Roma-Tari ( Medium - Helderhorend - Helderziend )
Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C

Review van 5   live geplaatst door Chantalle voor live paragnoste Oceana ( Lenormand kaarten - Gidscontact - Luisterend oor )
Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.

Review van 5   live geplaatst door Marc voor live paragnoste Sharida ( Medium - Heldervoelend - Helderhorend )
Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar

Review van 4   live geplaatst door Marianne voor live paragnost Petrus ( Kaartleggen - Droomanalyse - Numeroloog )
Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E

Review van 5   live geplaatst door Eden voor live paragnost Gazali ( Sjamaan - Paragnost - Heldervoelend )

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer live paragnost, mailsessies met live paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP