reviews spirituele live paragnoste

reviews paragnosten REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE PARAGNOSTEN

Integere live paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele live paragnosten schrijven in een review.

12 juni 2024 met Karen gesprek gehad over huis zoeken. Ben uitermate tevreden, dingen uit verleden en heden klopten allemaal. De tijd moeten we nog even afwachten of idd. in november van dit jaar nog dat verjaarskadootje eraan gaat komen, want dan ben ik ook jarig. in ieder geval weet ik nu ook dat ervoor een huis af gaat vallen om een reden en dat ik daar dan maar niet droevig over zal worden. Dat ze zei dat het ons laatste huis zou worden....was ook juist want dat willen wij en daarom zijn we ook zo sélectief. Samengevat: Karen is een topmedium!

Review van 5   live geplaatst door Anne
review voor live paragnoste Karen
Anitta weet precies wat er speelt als je haar spreekt zelfs als je haar voor het eerst spreekt en zij niets van je weet. Zij ziet de oorzaken heel scherp en geeft vandaar uit aan jou inzichten en voorspelt ze wat er zal gebeuren. Super goed is ze. Dankjewel S.

Review van 5   live geplaatst door Summer (uit Helmond)
review voor live paragnoste Anitta

spirituele live paragnost Sid
Sid
Lieve Sid, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xx Janna.

Review van 4   live geplaatst door Janna (uit Heiloo)
review voor live paragnost Sid
Ik vind Tineke een schat van een mens, weet waar ze het over heeft en blijft je adviezen geven, heb heel veel steun aan haar en als ik haar aan de telefoon heb word ik ontzettend rustig van haar. Ze is eerlijk en oprecht en zal je nooit belazeren, want ze is een top Medium. Liefs Esther.

Review van 4   live geplaatst door Esther (uit Reimerswaal)
review voor live paragnoste Tineke
Eloise is iemand die ik met enorme verbijstering heb aanhoord. De precisie en waarmee ze tot in de kern van het probleem weet door te dringen en oplossingen aanreikt hebben mij echt van mijn sokkel geblazen. Ze geeft je zoveel informatie door in een mum van tijd en dit op een zeer vriendelijke, enthousiaste manier. Wil je ook getuige zijn van de kracht en de rake boodschappen die Eloise je kan geven, bel haar, je zal positief verrast zijn. Ik bel je zeker nog terug. Liefs Marieke

Review van 5   live geplaatst door Marieke
review voor live paragnoste Eloise
Top dame! Altijd heel duidelijk, heel lieve aangename stem, eerlijk en zegt zoals het is. Dank je wel om er jaren voor mij te zijn en voor je oprechtheid. groetjes

Review van 5   live geplaatst door Mieke
review voor live paragnoste Lobke
Super goed!!! Je voelde de situatie goed aan, fijne gesprekspartner, goed advies, hoop dat je voorspelling uitkomt!

Review van 5   live geplaatst door KB
review voor live paragnoste Ivonne
Je zat er weeral BOENK OP ! Je bent echt een topdame, zo duidelijk, heel aardig en super gezellig met jou te praten. Dank je

Review van 5   live geplaatst door Elsie
review voor live paragnoste Eloise
Krisha bracht me terug tot rust en sprak me weer goede moed aan. Ik was heel onzeker over mijn situatie maar ik weet nu terug welke richting ik op moet.

Review van 5   live geplaatst door Michelle
review voor live paragnoste Krisha
Dankjewel Bhartie voor het gesprek zojuist! Je hebt me veel rust gegeven:)!

Review van 5   live geplaatst door S
review voor live paragnoste Bhartie
Thx lieverd , knuffel voor je hondje


Review van 5   live geplaatst door Lise
review voor live paragnoste Renata
Lieve Nina, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Liefs Lieselot.

Review van 5   live geplaatst door Lieselot (uit Veenendaal)
review voor live paragnoste Nina
Lieve Rashieda. Ik zou u nog even op de hoogte houden. U zat helemaal juist. Er is inderdaad een nieuwe baan op mijn pad gekomen. Dank u dat u mij vertrouwen en inzicht hebt gegeven. Ik ben een gelukkig en opgelucht mens. Lieve groet Anna.

Review van 5   live geplaatst door Anna (uit Renswoude)
review voor live paragnoste Rashieda
Loeve Oceana, ik heb je reeds meerdere malen gebeld. Je weet telkens zelfzeker situaties goed in te schatten. Wat een gave en voor mij ben je een van de betere mediums. Dankjewel telkens voor je positieve inbreng. Lucie.

Review van 5   live geplaatst door Lucie (uit Putten)
review voor live paragnoste Oceana
Lorydana. Ze kwam meteen binnen zonder dat ik veel hoefde te zeggen. Ze is echt en echt goed. Ga haar zeker terugbellen. Ze gaat ook snel. Dus je krijgt veel te horen en ze verspilt je tijd niet. Emma.

Review van 5   live geplaatst door Emma (uit Bevel)
review voor live paragnoste Lorydana
Lieve Yuorah. U heeft een paar keer de spijker op zijn kop geslagen. Hopelijk komen uw voorspellingen uit. Dank voor de lieve woorden omdat ik het even niet meer zag zitten. Tony.

Review van 5   live geplaatst door Tony (uit Steenbergen)
review voor live paragnoste Yuorah
Helpend gesprek gehad met Anne. Ze brengt een rust over je en denkt met je mee. Bedankt voor je luisterend oor en je adviezen. Bel je snel wer xx Angelique.

Review van 4   live geplaatst door Angelique
review voor live paragnoste Anne
Lieve Waffa. Weer iets uitgekomen wat jij gezegd had. Ongelofelijk, ik sta er steeds verbaasd over. Z.

Review van 4   live geplaatst door Zita
review voor live paragnoste Waffa
Anouk. Dank je wel voor je bemoedigende woorden. Een deel van uw voorspelling is al uitgekomen. Ik hou u verder op de hoogte. Super bedankt Soof.

Review van 5   live geplaatst door Soof (uit Waalre)
review voor live paragnoste Anouk
Terra is mijn steun en toeverlaat, ze blijft het goed zien en de vorige voorspelling kwam uit. Ik was verbaasd. Ook is Terra een lief en leuk persoon om mee te praten. Dankjewel Eefje.

Review van 5   live geplaatst door Eefje (uit Geertruidenberg)
review voor live paragnoste Terra
Lieve Louisa. jij ziet altijd weer dingen die geen mens kan weten. Ik sta er soms nog steeds versteld van hoe goed je eigenlijk bent . Dank je wel lieverd vooral je hulp ik raad je dan ook aan iedereen aan. Groetjes Aurelia.

Review van 4   live geplaatst door Aurelia
review voor live paragnoste Louisa
Leuke en lieve dame is Ruby, straight to the point, geen sprookjes, maar verteld precies hoe en wat. Bij deze wilde ik je ff laten weten dat je voorspelling is uitgekomen Bel je gauw weer. Els.

Review van 4   live geplaatst door Els (uit Pulle)
review voor live paragnoste Ruby
lieve lieve Sita, je bent niet alleen goed in wat je doet je hebt een hart van goud en je helpt mensen vanuit je hart bedankt dat je er bent je bent duizend sterren waard liefs Louise.

Review van 4   live geplaatst door Louise (uit Terschelling)
review voor live paragnoste Sita
Carola, is een geweldig medium waar ik helemaal rustig van bent geworden. Geweldig en super bedankt voor het verhelderende fijne gesprek. Knuffel van Malia.

Review van 4   live geplaatst door Malia
review voor live paragnoste Carola
Hallo Gazali. Super bedankt voor je woorden en inzichten. Je blijft bent toch mijn favoriet, Olivia.

Review van 4   live geplaatst door Olivia (uit Heemskerk)
review voor live paragnost Gazali
Dankjewel Karine alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog, xx Edith.

Review van 5   live geplaatst door Edith (uit Brecht)
review voor live paragnoste Karine
lieve Leandra bedankt voor je hulp en steun en de positieve dingen die U mij laat weten, ik weet dat het goed komt. Liefs Eucenie.

Review van 4   live geplaatst door Eucenie (uit Monstreux)
review voor live paragnoste Leandra
Gracita je bent een zeer lieve, geduldige dame met een zachte stem die alles ziet zoals het echt is. Je begrijpt me volledig en geeft me steun en terug energie. Dit was niet de 1e X dat ik je belde en ik ga je ook zeker nog bellen. Dankjewel Liliana.

Review van 5   live geplaatst door Liliana (uit Maransart)
review voor live paragnoste Gracita
Samantha Freya. Wat een lieve vrouw. Ze ziet alles haarscherp en is heel eerlijk, dat vind ik heel prettig. Dankjewel Celia.

Review van 4   live geplaatst door Celia (uit Tilburg)
review voor live paragnoste Samantha Freya
Hallo, Lieve Dorien. Jij bent veruit de beste voor mij, eerlijk, vriendelijk en vooral kei goed. Eigenlijk verdien je tien sterretjes. Ik weet waar ik nu terecht kan wanneer ik door de bomen het bos niet meer zie. Heel hartelijk bedankt M.

Review van 4   live geplaatst door Maxine (uit Drechterland)
review voor live paragnoste Dorien
Heel erg bedankt voor het gesprek die ik van u net mocht ontvangen, voor het advies en de goede raad. Ik hoefde niets te zeggen en het was nagels op de kop. Heel fijn. Hartelijk bedankt en tot binnenkort.

Review van 5   live geplaatst door N.E.
review voor live paragnoste Sammy
TOP, TOP, TOP consulente! Heel duidelijk, geeft antwoorden op je vragen De passie is voelbaar dat je mensen helpt. Je uitleg is uitgebreid en je antwoord ook snel en met inhoud. En daar heb ik zo veel aan. dank je wel om er altijd voor mij te zijn! Je hebt duidelijk veel kennis en ervaring. Wauww tot gauw liefs Annemie

Review van 5   live geplaatst door Annemie
review voor live paragnoste Patricia
Patricia Bedankt voor de uitleg ,en nee ga daar zeker niet iedere avond zitten !! Ik laat het nu komen zoals het komt Je vriendin :):)):):

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Patries
Hi Stefaan, jij zag drie weken geleden zeer woelig water bij een vriend van mij maar dat zou nog maar een paar weken duren. De obstakels en tegenwerking die al heel erg lang speelden zouden verdwijnen en er zou snel een keerpunt komen. Afgelopen week kon je vertellen dat er nu grote stappen gezet werden en dat hij er bijna was… Er zou nog een lastig gesprek voor hem plaatsvinden waar hij veel stress over had maar dit zou wel de sleutel zijn naar stabiliteit en gaan zorgen voor oplossingen. Ik heb gisteren de bevestiging gekregen dat dit inderdaad precies zo gegaan is zoals jij het zag! En na een lange tijd is het eindelijk tot een keerpunt gekomen. Niet normaal hoe goed en exact je details en tijd weer hebt gezien, je bent echt een topper!

Review van 5   live geplaatst door Topper
review voor live paragnost Stefaan
Wat bent u een leuke vrouw. Ik ben helemaal blij. U heeft gelijk over diverse zaken. Ik weet nu zaken op te lossen met mijn vriend. Het ontroerde me dat u aangaf dat onze liefde voor elkaar groot is. Xx

Review van 5   live geplaatst door Zahier
review voor live paragnoste Anna
Lieve Olga, Met jou praten is het fijnste wat er is. Jou woorden brengen mij zoveel meer......je helpt mij al zolang, we praten al zolang met elkaar, dag in dag uit en er gaat geen dag voorbij zonder Olga. Olga je bent er altijd, je kennis, wijsheid en lieve woorden slepen mij vaak door moeilijke tijden heen. Hoe jij dingen aanvoelt en kan zien is vaak onwerkelijk, het is en blijft bijzonder. Altijd als iemand het moeilijk heeft kunnen ze jou bellen, altijd kan men bij jou terecht, en ik ook. Olga ik waardeer je enorm bedankt voor elke dag dat je er weer bent. Liefs NY

Review van 5   live geplaatst door NY
review voor live paragnoste Olga
Je voorspellingen komen steeds uit, liefste Eloise! xxx Vorige week voor de 3de x gebeld, en op een week terug uitgekomen. Hij is terug!! zo dankbaar, en je zit er altijd boenk op!!! Weeral knap van jou

Review van 5   live geplaatst door Anna Deschrijver
review voor live paragnoste Eloise
Eloise, dank je wel voor het fijne gesprek van daarnet je bent een topper. Ik laat je zeker iets weten over het verder verloop

Review van 5   live geplaatst door Buitenland
review voor live paragnoste Eloise
Hoi Carola, ik heb je vandaag 9 juli vanmiddag weer gebeld. En je heb weer gelijk gehad, je zei nog je zal hem gaan zien en ja hoor ik zie hem deze week. Mijn vorige bericht aan jou had je ook gelijk gehad ivm ziekte thuissituatie. Dank je wel weer voor je steun en je bent een topper kan niet anders zeggen. Spreek je snel, Henny.

Review van 5   live geplaatst door Henny
review voor live paragnoste Carola
Wat een lief, mooi mens ben je Renata! Je bent snel, to the point en zegt dingen die je helemaal niet kan weten. Ik ben onder de indruk van je reading en je gave. Ik wacht af of hij zich los kan maken van zijn verleden en kijk of de maand augustus een omwenteling vormt. De negen jaarscyclus loopt tot januari. Ik wacht af en hoop intens dat de ontwikkeling zo positief is als jouw uitspraken. Lieve groet, het ‘meisje’ met de lieve stem.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Renata
Ongekende Precisie en Inzicht– Een Absolute Aanrader! Beste Eloise, Ik wil je bedanken voor de uitgebreide legging die je voor mij hebt gedaan. Jouw precisie is ongeëvenaard en je nam echt de tijd om mijn situatie te begrijpen. De gedetailleerde inzichten die je gaf, kwamen perfect overeen met de werkelijkheid en boden me helderheid en richting. Het advies dat je gaf over zowel mijn business als mijn liefdesleven was ongelooflijk waardevol. Mensen moeten zeker lang genoeg bellen en de tijd nemen om met jou in contact te komen. Je bent uniek en betekent veel meer dan gewoon een medium of kaartlegger je biedt precies wat mensen nodig hebben, vooral hier op deze lijn. Een sessie met jou is absoluut de moeite waard en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar diepgaande en accurate begeleiding. Met vriendelijke groet, Carla

Review van 5   live geplaatst door Carla
review voor live paragnoste Eloise
Ik heb haar ervaren als een klasse apart. Kwam met vraag over vinden nieuwe woonplek, maar er kwam zoveel meer, dat ik denk wauwwww wat een top dame. Super tevreden en kijk al uit naar de volgende... liefs annemiek

Review van 5   live geplaatst door Anne
review voor live paragnoste Renata
Heel fijn medium heel accuraat met alles, een erg wijze vrouw.

Review van 5   live geplaatst door Suzan
review voor live paragnoste Aurora

spirituele live paragnoste Jos
Jos
Het is fijn om met Jos te spreken. Goede advies en tot nu toe is alles uitgekomen ik neem snel weer contact op

Review van 5   live geplaatst door Concetta
review voor live paragnoste Jos
Shiloh is een fantstisch medium. Zonder vragen treft ze haarzuiver de problematiek waar we in zitten. Ze brengt rust omdat ze ziet dat de afgelegde moeizame weg naar oogsten leidt. Ze ziet t nieuwe huis en de komemde ontwikkelingen Geweldige helderziende die vanuit t hart werkt.liefs

Review van 5   live geplaatst door Hanne
review voor live paragnoste Shiloh
Lieve vriendelijke dame. Dankjewel en spreek je snel !

Review van 5   live geplaatst door S
review voor live paragnoste Waffa
Wat een lief mens! Je voelt dat ze met de allerbeste bedoelingen de gaande zaken uitlegt en dat ze het allerbeste voor je wilt. Met hart en ziel. Dankjewel lieve Terra. Groetjes, Judith

Review van 5   live geplaatst door Judith
review voor live paragnoste Terra
Zo, helder! TOP medium! One off the best! Ik bel graag naar jou, om uitgebreid te kijken, je hebt zoveel te vertellen met inhoud. Eloise, zit er telkens op en alles komt op korte termijn opnieuw uit. Dank je om er telkens voor mij te zijn. Liefs Marie Jeanne

Review van 5   live geplaatst door Marianne
review voor live paragnoste Eloise
Thaiis fijn je aan de telefoon te hebben gehad en mij hebben laten inzien dat er geen keuze is. Het is te moeilijk natuurlijk moest ik even slikken want dat verwacht je niet. Maar even nadenken en ja hoor ik snap het, het gaat een heel moeilijke dobber worden. En je hebt gelijk dank je voor het inzien en ik hou je op de hoogte Leentje xxx

Review van 5   live geplaatst door Leentje (uit Hattem)
review voor live paragnoste Thaiis
Hoi Gunter, jij bent vaak moeilijk bereikbaar. Ik bedoel daarmee bezet, maar dat is te begrijpen. Wie wil jou nou niet spreken? Jij geeft mensen al energie bij het opnemen van de telefoon. Jij bent gezellig, spontaan en je lacht veel. Je hebt een leuke persoonlijkheid. Dat wilde ik even kwijt. Zodra de voorspellingen zijn uitgekomen, laat ik het je weten. Je kent me wel Lily.

Review van 4   live geplaatst door Lily-Rose (uit Lovenjoel)
review voor live paragnost Gunter
Hoi Valentine wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx Tilly.

Review van 5   live geplaatst door Tilly (uit Veere)
review voor live paragnoste Valentine

spirituele live paragnost Sid
Sid
Zeer fijn gesprek gehad met Sid. Heldere info en inzichten in de situatie. Zeker voor herhaling vatbaar. E.

Review van 5   live geplaatst door Eleonora (uit Laarbeek)
review voor live paragnost Sid
Lara je bent echt een engel dank u wel warme knuffel. Pas een hele mooie reading gehad Ik kan haar zeker aanbevelen bij anderen. Je was een enorme steun in de rug voor mij. Xxx Deniz.

Review van 4   live geplaatst door Deniz (uit Gijverinkhove)
review voor live paragnoste Lara
Een welgemeende dank je wel. Lineke is een heel fijn online medium die het allemaal goed zag. G.

Review van 5   live geplaatst door Graciela (uit Kinrooi)
review voor live paragnoste Lineke
Voelde me echt op mijn gemak Jana, en alles klopte. Voorspelling uitgekomen. Jij zegt echt de waarheid ook al is het minder goed nieuws. Danku xxx Ariane.

Review van 5   live geplaatst door Ariane (uit Apeldoorn)
review voor live paragnoste Jana
lieve Ruby, het was weer fijn met je gesproken te hebben. Al je voorspellingen uit het verleden zijn uitgekomen. Je geeft ook de juiste tools om verder te gaan. Wat ben ik blij dat je op de lijn bent. Voor mij ben je meer dan een medium. Ik heb vertrouwen in de toekomst, al mijn twijfels en gepieker zijn weg. Dankjewel dat je voor me er was lieverd. Ik houd je op de hoogte liefs Kaylee.

Review van 4   live geplaatst door Kaylee (uit Stene)
review voor live paragnoste Ruby

spirituele live paragnost Ray
Ray
Krijgt veel informatie door zonder dat ik zelf iets vertelde. Deze man heeft een enorme gave. Bedankt voor het interessante gesprek. Kijk uit naar de mooie dingen die gaan komen.

Review van 5   live geplaatst door S.
review voor live paragnost Ray
Zeker een aanrader.Klantvriendelijk en behulpzaam. Super lief en klopt wat ze voorspelt .

Review van 5   live geplaatst door S
review voor live paragnoste Cher
Dankjewel Fennie, het was een harde waarheid wat ik in je gesprek heb mogen ontvangen. Nu de rouw in en mijn tijd nemen om het een plekje te geven. Ik hoop dat ik hier goed doorheen kom en ook van boven geholpen word maar dat ik aan het eind tranen voelde opkomen is een teken dat ik opensta om het verdriet door te voelen en ik weet niet hoe of wat maar jij als Reiki gever heeft mij iets gegeven om te voelen, wonderlijk dat het niet altijd te verklaren is maar ik ben je dankbaar. Liefs, N

Review van 5   live geplaatst door Nimira
review voor live paragnoste Fennie
Top medium. Heb lange gesprekken met haar gevoerd en zij vertelde enorm veel details die ze niet kon weten. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Constructief, open en eerlijk.

Review van 5   live geplaatst door G
review voor live paragnoste Lorydana
Bel Louisa, zij is haarzuiver. Elke voorspelling komt uit. Iedere keer als ik haar gebeld heb ben in helemaal al voorbereid op wat er komen gaat en kan ik anticiperen. Ook geeft Louisa je tips over hoe op de situatie te anticiperen! Bel haar en je zult niet teleurgesteld zijn.

Review van 5   live geplaatst door Isabel
review voor live paragnoste Louisa
Biba. Bedankt voor uw geweldige consultatie en het fijne gesprek. Uw voorspellingen zijn al vaker uitgekomen dus ik twijfel er niet aan dat het nu weer zal gebeuren. U hoort snel van mij. Groetjes Liese.

Review van 5   live geplaatst door Liese
review voor live paragnoste Biba
Lieve Mina, Bedankt voor jouw consult Alles is uitgekomen. Alle voorspellingen en ook dank voor de waardevolle adviezen. Malie neemt de tijd voor je en beantwoordt al jouw vragen. Voor mij is zij nummer 1 Xandra.

Review van 5   live geplaatst door Xandra (uit Mere)
review voor live paragnoste Mina
Lieve Mina, Bedankt voor jouw consult Alles is uitgekomen. Alle voorspellingen en ook dank voor de waardevolle adviezen. Malie neemt de tijd voor je en beantwoordt al jouw vragen. Voor mij is zij nummer 1 Xandra.

Review van 5   live geplaatst door Xandra (uit Mere)
review voor live paragnoste Mina
Bedankt lieve Sita, door U heb ik weer kracht om door te gaan. Bedankt, voor mij ben je echt geweldig. Liefs Laya

Review van 5   live geplaatst door Laya (uit Landgraaf)
review voor live paragnoste Sita
Lieve Louisa, bedankt voor uw helende woorden. Bedankt voor me rust te geven in mijn hoofd. Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs Dagmar.

Review van 4   live geplaatst door Dagmar
review voor live paragnoste Louisa
Gunter is echt een van de allerbeste op deze lijn my favoo number 1 laatste tijden vaak gebeld. Verteld alles goed in details en sommige dingen zijn ook al uitgekomen echt een topper ben je. Zoek je een Betrouwbaar Medium die geen sprookjes verteld maar waarheid een een luisterend oor. Dan moet je zeker Gunter bellen. E.

Review van 5   live geplaatst door Eliora (uit Hengelo)
review voor live paragnost Gunter
Lieve Renata, hartelijk dank voor de inzichten en het goede advies. Jij ziet direct waar het probleem zich situeert. Heel sterk van je. Bedankt voor de inzichten die je me gaf ivm complexe liefde en zaak. liefs Nur.

Review van 4   live geplaatst door Nur (uit Gennep)
review voor live paragnoste Renata
Na een gesprek met jou voel ik mij beter. Krijg ik meer vertrouwen en probeer ik mijn onzekerheid los te laten. Jij weet alles precies te omschrijven en dan krijg ik alles op een rijtje, dat geeft mij rust. Bedankt Noa.

Review van 5   live geplaatst door Noa (uit Zolder)
review voor live paragnoste Ruby
Lieve Jana. Ik heb je nu een paar keer gesproken, net ook, en iedere keer blijf je bij je standpunt. Je bent meer dan een medium, begripvol, liefdevol en rustig. Een grote steun in mijn donkere dagen. Je beantwoord niet enkel mijn vraag, je biedt zoveel meer. Je zweeft nooit, je bent kort en krachtig. Een grote aanwinst voor deze lijn. xxx Liesje.

Review van 5   live geplaatst door Liesje (uit Kuttekoven)
review voor live paragnoste Jana
Lieve Guinevere. Heb je onlangs gesproken . je stem is zo rustgevend. Je bent echt een lieve vrouw. Ik zal je zeker nog eens terug bellen om van mijzelf te laten horen. Alma.

Review van 4   live geplaatst door Alma (uit Spijkenisse)
review voor live paragnoste Guinevere
Anouk is heel goed, wijze vrouw met doorleefde uitspraken. Je moet bereid zijn het echte verhaal te horen. Dankjewel voor je heldere kijk op de dingen Sacha.

Review van 5   live geplaatst door Sacha (uit Oirschot)
review voor live paragnoste Anouk
Stefaan enorm dank voor t mooie consult, Helaas verbrak de verbinding maar heb veel aan jouw voorspelling lieve groeten

Review van 5   live geplaatst door Jacqueline
review voor live paragnost Stefaan
Lieve Waffa, keer op keer heb jij het aan het juiste eind! Als je een duidelijk antwoord wilt en inzichten dan zit je bij Waffa goed. Ik bel je vanavond even. Knuffels V.

Review van 5   live geplaatst door Veronique
review voor live paragnoste Waffa
Ey Maja, je bent zo lief. Je hebt gelijk dat het kwartje niet altijd valt omdat ik het nog niet zie of begrijp. Maar nu begrijp ik het wel. Je bent een toppertje op deze lijn. Ik gun iedereen een consult met jou. Dank lieve Maja. X :) Azina

Review van 5   live geplaatst door Azina
review voor live paragnoste Maja
Veel respect voor u. Bedankt voor de inzichten. Veel dank.

Review van 5   live geplaatst door D
review voor live paragnoste Maja
Lieve Lara, Hartelijk dank voor de fijne reading die ik van je mocht ontvangen met al het goede nieuws op korte termijn!! M

Review van 5   live geplaatst door M
review voor live paragnoste Lara
U bent lieve dame ik bel u geregeld u maakt de dingen ook niet mooier als ze zijn weet zelfs situatie te herinneren ondanks vele belletjes erg betrokken bent u ook veel liefs uw trouwe beller helaas was me beltegoed op u bent zeker aan rader.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Valentine
Fenomenaal in haar voorspellingen, ziet de dingen hoe ze zijn. Voorspellingen komen uit! Correct en wind er geen doekjes om, geeft advies en raad, waar je iets mee bent en onmiddelijk kan toepassen. Haar nauwkeurige beschrijvingen, verbazen je vast. Neem je tijd, deze kan wat vertellen en geeft je ten minste inzichten. xxx Carla

Review van 5   live geplaatst door Carla
review voor live paragnoste Eloise
Dag Anouk, merci voor de gesprekken de laatste weken. Je hebt me helderheid gegeven in mijn moeilijkheden. Bovendien had je gelijk en heb ik de hypotheek niet gekregen. Dankzij jou en een blik in de toekomst kan ik bij het negatieve nieuws rustig blijven. Ik bel je snel.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Anouk
Stefaan heeft het aan het juiste eind gehad! Ik belde met een vraag over school en u zag dat positief. En inderdaad, mijn kind is over naar het volgende schooljaar. Dank je wel voor uw geduld en betrokkenheid.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnost Stefaan
Gisterenavond een zeer goed gesprek gehad met Stefaan. Hij voorspelde me zonder mitsen en maren zaken over de toekomst. Heel makkelijk en duidelijk en hij voelde de dingen ook heel goed aan. Fijne prater ook maar niet langer dan nodig. Heel fijn ! Dank je Stefaan. Ik bel je gauw hoe de uitkomst geworden is!

Review van 5   live geplaatst door Annemarie
review voor live paragnost Stefaan
Lieve Karine, helaas is er een vervelende / verdrietige voorspelling van u uitgekomen. Ik heb vandaag het slechte bericht ontvangen waarover u heeft gesproken.

Review van 5   live geplaatst door J.
review voor live paragnoste Karine
1 van de beste op de lijn!! Wat een groot verschil als je naar jou belt! Waauww gevoel, duidelijk, accuraat, en hetgene je zegt klopt en het komt uit. Mijn steun en toeverlaat, liefs. tot gauw

Review van 5   live geplaatst door Margareth
review voor live paragnoste Eloise
Hoi Carola Heb je onlangs nog gesproken...je vertelde mij al enige tijd geleden over dat iemand misschien ziek was...en je had gelijk... Hij is inderdaad ziek Van R heb ik nog niets zelf gehoord..wel heb ik hem bericht en zoals je weet bericht hij mij ook terug....alleen helaas heb ik al vanaf het begin dat ik weet dat partner ziek is..niet vanuit hem zelf iets gehoord...en nog steeds niet.. Ik hoop je snel weer te spreken en ik hoop dat je gelijk heb dat ik hem toch wel weer zal zien...alhoewel ik weinig hoop heb... Dank je wel voor je geduld altijd en dat je het altijd goed heb Veels liefs Henny

Review van 5   live geplaatst door Henny
review voor live paragnoste Carola
Gazali je hebt een mooie ziel ik wil je bedanken voor je liefdevolle empathische gesprekken je bent zo geduldig en het is altijd een wonder hoe jou voorspellingen uitkomen we hebben weer app contact Samen zetten we stappen in de juiste richting Tot snel lieverd.

Review van 5   live geplaatst door Lief
review voor live paragnost Gazali
Donna, hai lieverd even een berichtje om te zeggen dat je voorspelling is uitgekomen nu het andere nog wat je heb voorspeld. Nogmaals dank Camila.

Review van 5   live geplaatst door Camila (uit Sint-Baafs-Vijve)
review voor live paragnoste Donna

spirituele live paragnost Ray
Ray
Beste Ray ik vind u echt geweldig ik heb u pas gesproken en alles wat u zei klopte. U bent een warm en hartelijk persoon en kan mensen echt op weg helpen door middel van een zuiver helder en bondig consult. Tjapo, echt een aanrader, ik zal u vast weer eens bellen. E.

Review van 5   live geplaatst door Elinor (uit Sint-Denijs-Boekel)
review voor live paragnost Ray
Veroniek, dankje om te luisteren en inzicht te geven. dit heeft me zeer veel geholpen. Renee.

Review van 4   live geplaatst door Renee (uit Delft)
review voor live paragnoste Veroniek
Neem je tijd voor deze warme, zuivere lieve vrouw. God zegen je met al je wensen tot vreugde. Als er op jou pad deze vrouw komt geef haar 5 sterren de wet van gerechtigheid van de aantrekkingskracht geeft het je terug door haar hogere zuivere energie Merkarbah donna

Review van 5   live geplaatst door Markabah
review voor live paragnoste Anouk
Prachtig mens ! Meer dan 10+ Dankjewel.


Review van 5   live geplaatst door S
review voor live paragnoste Cher
Lieve Stefan, je bent een lieverd en bovenal een ontzettend goed medium. Je hebt al veel goede dingen voorspeld die uit zijn gekomen. Ook ben je een zeer goede steun voor me geweest in een turbulente tijd. Heel erg bedankt. Liefs

Review van 5   live geplaatst door Roos
review voor live paragnost Stefaan
Celine is lief, eerlijk, recht door zee en met humor vertelt ze je waar het op staat. Dank je wel Celine! Door jou weet ik dat ik hem niet zo maar moet opgeven, dat het goedkomt, hij zijn proces doormoet en dat zij als poep is voor mij ofzoiets haha.. hoop dat ik het goed zeg. Je bent een heerlijke Haagse en ik hou ervan. Jij bevestigd mijn gevoel en onderbuik en mijn Haagse regio man komt gewoon bij mij terug. Dank je wel dat je er weer was voor mij en het zal niet de laatste keer zijn dat ik je spreek denk ik zo maar.

Review van 5   live geplaatst door N
review voor live paragnoste Celine
Hoi Bhartie, Dankjewel weer, mij steun en toeverlaat. je kan zo goed invoelen

Review van 5   live geplaatst door E
review voor live paragnoste Bhartie
Gebeld met Veroniek over huis zoeken in Frankrijk, en ben zo blij met wat ze aanvoelde en uit de kaarten haalde. Veel info op een vlotte manier, zonder lange pauzes. Het resoneerde ook met de werkelijkheid. Ik ben echt verrast en vind haar een parel in mediumland. 5 sterren van een zeeeer tevreden klant.

Review van 5   live geplaatst door Anne
review voor live paragnoste Veroniek
Lieve Cher , je bent geweldig ! Zelfs tijd klopt !Dankjewel !

Review van 5   live geplaatst door S
review voor live paragnoste Cher
Net een gesprek met Stefaan gehad. Wat een lieve, rustige man ben je. Ik vroeg naar de liefde. Ben erg benieuwd of het echt uit gaat gaat komen. Dankje wel Stefaan. Ik houd je op de hoogte. Lieve groet, Daphne

Review van 5   live geplaatst door Daphne
review voor live paragnost Stefaan
Lieve Isha ik wil je bedanken. jij bent enorm goed voor mij geweest de afgelopen tijd. Door jouw adviezen ben ik zeker door mijn moeilijke processen heen gekomen. Jij bent een enorm steun en toeverlaat. Ik hoop dat je nog veel mensen de juiste wegen in mag helpen. Mocht ik weer vragen hebben bel ik je direct op. Bedankt en liefs van A.

Review van 4   live geplaatst door A (uit Emelgem)
review voor live paragnoste Isha
Dorien, duizend maal dank. top consulente. De eerste keer dat ik bel, je gevonden op internet en je voelde meteen goed aan. Blij dat mijn gevoel klopt, want je bent niet alleen medium, je hebt me ook op veel praktische vragen verder geholpen, ik kan er echt verder mee. Dank je wel Ellie.

Review van 4   live geplaatst door Ellie (uit Maastricht)
review voor live paragnoste Dorien

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer live paragnoste zoals Bo, mailsessies met live paragnosten, stel live paragnoste Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met live paragnoste Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.